Vakantie Australië

Vakantie Australië

vakantie australië O nder de reizigers staat Australie bekend als het land van de eeuwige zomer. Het duizelingwekkende veelzijdig Down Under heeft ontzetten veel te bieden. Van indrukwekkende rode landschappen in de outback tot te uitgestrekte gele zandstranden aan de oostkust. En van de weelderige tropische regenwouden in het noorden tot de mooie steden in Australie. australie is een afwisseling van uitgestrekete woestijnen, steden als Melbourne en Sydney, prachtige stranden en het fantastische Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld. In Australie zie je bezienswaardigheden die je nooit meer vergeet.

De mooiste stranden

Een vakantie in Australie is iedeaal voor mensen die van het strand houden. Zonaanbidders kunnen heerlijk bruinen aan het strand Gold Coast. Surffers kunnen bij het Surfmekka Bels beach in het legendarische relexte strand byron bay of kunnen lekker surfen op het drukst bezorgte strand Bondi beach. Je kan ook een leuke roadtrip houden om de stranden ook te kunnen verkennen door de Great Ocean Road van Torqay tot Port Fairy en stop onder weg in de kustplaatsen die er zijn zoals bijvoobeeld Lorne en Warrnambool. Maak een route en ondek zo de mooiste stranden in Australie.

De beste steden

Als je naar australie gaat ontdek je de leukste steden en plaatjes waar je heen kan gaan. Een vakantie Down Under is niet compleet als je geen bezoek brengt aan Sydney waar je naar de iconische Sydney Opera House, de kleurijke Oxford street met waar je naar Sydney Harbour Bridge kan gaan. Neem eenbezoek aan Melbourne en neem de City tram langs de leukste bezienswaardigheden. Of reis naar het leuke en gezellige Perth waar je kan ontspannen in het zonnigste stad van het land.

Terug naar boven